Program Våren 2024

Program Våren 2024


Välkomna till våren i vår förening.17 Januari - Monika/Hasse Nyander - Storseans

Kvällens gäster hos oss på Två Världar är Hasse och Monika Nyander. Med sitt varma och roliga sätt lämnar de bevis på fortlevnad och budskap från nära och kära. Det blir en kväll fylld av härliga energier. Båda finns och är verksamma i Göteborg sedan många år. Välkomna31 Januari - Helen Karlsson - Min andliga resa

Inspirationskväll: Följ med på en tankeväckande livsresa genom nära döden upplevelse och bli medveten om dina tankar, mönster och rädslor och hur du kan förändra dem. Helén Karlsson från Alternativ vägledning arbetar med personlig utveckling som Regressions och Tidigare livterapeut, EMI ögonrörelseterapi, NLP Coach, Medial vägledning och håller kurser i andlig, själslig och personlig utveckling med Meditation som bas. Njut av en kväll där du får följa med mig på min andliga resa, från rädslans grunder i barndomen och tidigare liv, genom min nära döden upplevelse och om hur jag fick kontakt med andevvärlden och andra sidan och den misstro och förnekelse som det förde med sig att inte ha tillit till vem man är och sina förmågor. Hur oro, rädslor, ångest och fobier skapades, till hur jag med vissa verktyg blev fri från det. Du själv får samtidigt under kvällen bilda dig en egen uppfattning och fundera på vad du själv tror och tänker kring händelse, möten situationer i livet, intuition, andlighet, tidigare liv, m.m

Varmt välkommen! För mer info: alternativvagledning.se14 Februari - Jhonny Neuman - Medial demonstration

Jhonny har känt av andevärlden sedan barnsben, är certifierad av Iris Hall. Han arbetar efter Engels trad. spiritualism, som innebär presentation av bevis för andevärldens exisistens, före budskap. Att tala för andevärden med stor respekt är viktigt för Jhonny. Arbetar i Sverige och Skottland med Seanser, sittningar och Workshops.

Välkomna till en givande kväll.
28 Februari - Mait Bärnsten - Medial Demonstration


Vi hälsar Mait Bärnsten Välkommen med en Medial Demonstration. Hon har varit verksam som medium i 30 år och har arbetat mestadels i Göteborg och Varberg, men även rest en del i landet. I sin kommunikation med andevärlden vill hon förmedla tröst och vägledning till dem som finns kvar.


Kassan öppen 18.15 till 18.55

Välkomna.8 Mars - Camilla Elfving - Storseans

Spiritualistiska Sällskapet i Göteborg och Förbundet Två Världar inbjuder till storseans med Camilla Elfving. Vi vill på detta sätt sprida kunskap om spiritualism och dess koppling till andevärlden.Välkomna till en intressant afton.


13 Mars - ÅRSMÖTE kl 20.15 men innan dess start kl 19.00 till 20.00

"Samkväm med andevärlden" Peter Wiklund håller ett blandat program där allt är möjligt. I år bjuder föreningen på Pajer, Köttfärs o Vegetariskt samt dryck.Vill man bara lyssna till Peter 100 kr i Entré.

För våra medlemmar, fri Entré

Varmt Välkomna


27 Mars - ÅMichelle Malmberg och Viola Jansson "att öppna inre dörrar"

O.B.S tidigare start kl 18,30 - 21,30 c.a.

Ni får denna spännande kväll prova på dessa metoder. Mediumskap: Alla kan utveckla sin mediala sida. Michelle är medium sedan 1999, ger tips och råd hur ni öppnar upp er intuition/kanal till andevärlden. Zonterapi/Healing: Viola har varit verksam sedan 80-talet och här fås möjligheten att prova på. Varmt Välkomna till en magisk kväll.

O.B.S. Förhöjt inträde Medlem 200 kr icke medlem 250kr10 April - Max Lebedev - Storsean

Göteborgsbaserade mediumet Max bjuder till seans där han förmedlar kärleksfulla budskap från andra sidan. Max driver mottagningen Max massage och friskvård i Göteborg men är verksam i hela landet med workshops, seanser, kurser och behandlingar.

Välkomna.24 April - Lotta, Elinor, Martina och Pamela - "Finn din inre skatt"

4 utbildade pedagoger i ämnet Symbolseende, kommer att tolka det som du tecknar och vad dom säger om dig. Vi inleder med en meditation som syftar till att jobba med sig själv och vart du är på väg. Material finns på plats.O.B.S.: Ingen vana att teckna behövs!

Välkomna.8 Maj - Åsa Nilsson/Pamela Mc Carthy/Kjell "Hemma hos oss"

Våravslutning med trivsel som tema. Vi tänder vårt inre medvetande med en inledande meditation efter det kommer Åsa och Pamela att arbeta växelvis med sina begåvningar. Åsa är Medium, Healer, Tarotläggare och med stark relation till natur, Magi och Spiritualitet. Pamela är "vår egen" Kameliont med många strängar på sin fullmatade lyra. Vi avslutar kvällen med Healing och frågor. Lite hemmavärme gör gott i själen!

VÄLKOMNA


Programtider

Alla event börjar kl. 19.00

Pågår c:a 1½- 2h

Kassan är öppen kl. 18.15 - 18:55

Entréavgift

150 kr för medlemmar.

200 kr för icke medlemmar.

Vi tar emot kontantbetalning eller Swish- 123 511 5043.

Medlemskort från spiritualistiska föreningar kring Göteborg gäller hos oss.

Medlemsskap

200 kr helår för alla.

Information

Information om programändringar införs på vår hemsida och vår Facebook-sida Förbundet Två Världar.

Hitta hit

Adress: Storgatan 3

Du tar dig lätt hit med spårvagn till hållplats Hagakyrkan. Därifrån har du bara cirka 75 meter att gå.